رینوپلاستی یکی از بهترین و محبوب ترین عملهای زیبایی در بین افراد شناخته شده که به منظور تغییر شکل ، اندازه یا بهبود عملکرد بینی انجام می شود. این جراحی می تواند برای اصلاح مشکلات مادرزادی ، آسیب های وارد شده به بینی یا بهبود ظاهر و تقارن صورت انجام شود. رینوپلاستی نه تنها به تغییرات ظاهری محدود نمیشود، بلکه میتواند مشکلات تنفسی ناشی از ساختار داخلی بینی را نیز بهبود بخشد. لازم به ذکر است این نوع جراحی برای تمامی افراد مناسب نبوده زیرا ممکن است سلامتی متقاضیان را به خطر بیندازد. بنابراین این سوال پیش می آید که عمل رینوپلاستی برای چه کسانی خطرناک است؟ برای پاسخ به این سوال این مقاله را تهیه کرده ایم تا به سوالات ذهن شما پاسخ دهیم.
جراحی بینی برای چه کسانی مناسب نیست؟
همانطور که میدانید جراحی بینی جزو پرطرفدارترین عمل زیبایی بوده اما این نوع جراحی برای برخی از افراد خطرناک می باشد و ممکن است با انجام جراحی بینی سلامتی آنها به خطر بیفتد. به طور کلی عمل رینوپلاستی برای افراد دارای دیابت، افراد زیر 18 سال ، بیماران قلبی و عروقی ، بیماران دیابت ، ورزشکاران و غیره خطرناک است. البته لازم به ذکر است جراحی بینی توسط بهترین جراح بینی تهران خطرناک نبوده زیرا ابتدا وضعیت جسمانی شما عزیزان را بررسی می نمایند و در صورت صلاحیت این نوع جراحی را برای شما عزیزان انجام می دهند.
افراد زیر 18 سال
معمولا جراحی بینی برای افراد زیر 18 سال خطرناک است. بهتر است بدانید در افراد زیر 18 سال ، استخوان ها و غضروف های بینی و دیگر بخش های صورت در حال رشد و تکامل هستند. انجام جراحی بینی قبل از تکمیل رشد ممکن است منجر به تغییرات ناخواسته در نتایج جراحی یا نیاز به جراحیهای اصلاحی در آینده شود به همین دلیل جراحی رینوپلاستی به این دسته از افراد توصیه نمی شود.
البته لازم به ذکر است در برخی موارد اگر این دسته از افراد دچار مشکلات ساختاری یا تنفسی شوند می توانند نسبت به عمل بینی اقدام نمایند.
جهت رزرو وقت مشاوره از دکتر مین قاضی زاده فرم تماس زیر را پر کنید:
ورزشکاران
ورزشکاران به ویژه افرادی که در ورزش های برخوردی یا پرخطر شرکت می کنند، ممکن است بعد از جراحی به دلیل فعالیت های خود در معرض خطرات بیشتری برای قرار می گیرند و حتی ممکن است دوره بهبودی این دسته از افراد طولانی تر شود به همین دلیل ورزشکاران برای این نوع جراحی مناسب نیستند و بهتر است قبل از انجام جراحی با پزشک خود مشورت کنند.
افراد مبتلا به کم خونی شدید
افراد مبتلا به کمخونی شدید ممکن است در معرض خطرات بیشتری در طول و پس از جراحی بینی قرار بگیرند. کم خونی می تواند به دلیل کاهش تعداد سلول های قرمز خون یا کاهش هموگلوبین ، ظرفیت خون برای حمل اکسیژن را کاهش دهد. این موضوع میتواند مشکلاتی اعم از خطرات بیهوشی ، خطرات خونریزی ، بهبودی کندتر ایجاد کند. لازم به ذکر است قبل از جراحی باید آزمایشات لازم را انجام دهید و در صورتی که میزان هموگلوبین کمتر از 10 باشد شما کاندید مناسب برای رینوپلاستی نیستید و ابتدا باید کم خونی خود را درمان کنند سپس نسبت به جراحی بینی اقدام نمایند.
افراد دارای بیماری قلبی و عروقی
افراد مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی نیاز به مراقبت های ویژهای دارند. جالب است بدانید برخی از جراحان متعقدند که جراحی بینی برای این دسته از افراد مناسب بوده و هیچگونه خطری سلامتی آنها را تهدید نمی کند بلکه رینوپلاستی منجر به بهبود عملکرد تنفسی آنها می شود. اما برخی از جراحان بینی برای این باورند این نوع جراحی برای بیماران قلبی و عروقی خطرناک بوده زیرا بدن این دسته از افراد در مقابل مواد بیهوشی ضعیف بوده و ممکن است مشکلاتی اعم از فشارخون بالا ، اختلالات در ریتم قلبی و عروقی و غیره برای این دسته از افراد بوجود آید.
به همین دلیل اگر جزو بیماران قلبی و عروقی هستید ، بهتر است با جراح خوب بینی مشورت کنید سپس نسبت به جراحی اقدام نمایید.
افراد مبتلا به دیابت
جراحی بینی برای افراد مبتلا به دیابت خطرناک است زیرا اکثر این دسته از افراد دارای مشکلات قلبی و کلیوی هستند. از طرفی زخم افراد دیابتی بسیار دیر بهبود می یابد زیرا میزان قندخون این دسته از افراد بسیار بالاست و ممکن است زخم های آنها دچار عفونت های شدیدی شود. به طور کلی رینوپلاستی برای افراد دیابتی امکان پذیر بوده اما نیاز به مراقبت های ویژه دارد و بهتر است قبل از اقدام به جراحی با پزشک خود مشورت کنید و میزان قندخون را بررسی نمایید.
جهت تماس با دکتر قاضی زاده کلیک کنید
افراد مبتلا به مشکلات تنفسی
اکثر افراد دارای مشکلات تنفسی دچار پولیپ ، آلرژی ، آسم و تنگی نفس هستند به همین دلیل جراحی بینی برای این دسته از افراد مناسب نبوده زیرا در حین جراحی با تزریق مواد بیهوشی ممکن است اختلالات تنفسی شدید و مشکلات ریوی برای این دسته از این افراد رخ دهد.
افراد مبتلا به اضافه وزن شدید
افرادی که به چاقی مفرط مبتلا هستند در حین جراحی و اعمال مواد بیهوشی ممکن است مشکلات تنفسی و قلبی برای آنها رخ دهد. البته لازم به ذکر است این دسته از افراد بعد از جراحی بیشتر در معرض عوارض بعد از جراحی هستند. از طرفی افراد دارای اضافه وزن شدید بعد از انجام رینوپلاستی تصمیم کاهش وزن بگیرند ، ممکن است نتیجه جراحی آنها تغییر کند و مجددا نیاز به جراحی ترمیمی باشد به همین دلیل این نوع جراحی برای این دسته از افراد مناسب نمی باشد.
افراد دارای اعتیاد به دخانیات و مشروبات الکلی
بهتر است دخانیات و مشروبات الکلی عوارض های زیادی را به همراه دارد و سلامتی فرد را به خطر می اندازد. افرادی که اعتیاد شدیدی به دخانیات و مشروبات الکلی دارند ، کاندید خوبی برای جراحیی محسوب نمی شوند زیرا دخانیات و الکل منجر به غلظت خون و گشادی رگ های خونی می شود که در نتیجه خونریزی و تورم بعد از جراحی افزایش می یابد.