پروتز گونه و مزیت آن به دیگر روش ها | دکتر متین قاضی زاده

بسیاری از متقاضیان جراحی های زیبایی ، بیشتر روی قسمت بالایی و پایینی صورت خود تمرکز می کنند ؛ زیرا این مناطق بیشتر از همه با چین و چروک مواجه می گردند. اما برخی نیز هستند که از ساختار طبیعی استخوان های خود ناراضی می باشند و می خواهند صورتی زاویه دارتر داشته باشند. بعضی از افراد نیز به علت بالا رفتن سن و دیگر عوامل حجم صورت خود را از دست می دهند. در چنین شرایطی می توان از عمل پروتز گونه بهره گرفت. دلیل شما برای بهره مندی از این جراحی هر چه که باشد ، باید بدانید که می توان به سادگی این عمل را با دیگر پروسه های زیبایی ترکیب کرد. البته توجه داشته باشید قبل از نهایی کردن تصمیم خود برای انجام جراحی ایمپلنت گونه ، نیاز است یک سری نکات را بدانید. دکتر متین قاضی زاده جراح پلاستیک تهران در این مقاله تمامی این نکات را ذکر نموده اند.

پروتز گونه - دکتر متین قاضی زاده

انواع پروتز گونه که برای افزایش حجم استفاده می شوند

با اینکه افراد در تمامی سنین می توانند از این پروسیجر بهره بگیرند ، اما ایمپلنت های گونه معمولا به اشخاصی پیشنهاد می شود که سن پایین تری دارند و می خواهند به شکل دائمی ساختار صورت خود را تغییر دهند. به بیماران با سن بالاتر که از ظاهر صورت خود ناراضی هستند ، تزریق فیلر پیشنهاد خواهد شد. حال می پردازیم به انواع پروتز گونه :

1

ایمپلنت های ساب مالار (Submalar)

این ناحیه درست زیر چشم و جایی که استخوان گونه شروع می شود قرار دارد. افراد ممکن است بعد از سن چهل سالگی متوجه شوند که حجم این قسمت کاهش یافته است. این اتفاق به این دلیل رخ می دهند که سلول های چربی شروع به پایین آمدن به سمت چانه می کنند. این امر موجب می شود گونه ها فرو رفته شده و غبغب شکل بگیرد. پروتز گونه ساب مالار راه حلی ساده برای این مشکل هستند و درست روی استخوان گونه قرار داده می شوند.

ایمپلنت های مالار (Malar)

این ناحیه درست زیر قسمت ساب مالار قرار دارد. مالار دقیقا جایی که استخوان گونه قرار گرفته است محسوب می شود. این پروتزها از نوع ساب مالار کمتر استفاده می شوند و بیشتر بیمارانی که در دهه بیست یا سی سالگی قرار دارند از آن بهره می گیرند. هدف استفاده از این مدل پروتز گونه ، زاویه دادن به صورت و استخوان های آن می باشد.

ترکیب این دو

با اینکه در کمتر موردی این کار انجام می شود ، اما برخی از متقاضیان درخواست می کنند که از هر دوی این ایمپلنت ها استفاده شود. این اشخاص معمولا احساس می کنند گونه هایشان شکل خوبی ندارد و یا در قسمت میانی صورت خود ، حجم از دست داده اند.

پروتز گونه چگونه انجام می شود؟

یکی از بهترین ویژگی های عمل ایمپلنت گونه ، این است که جای زخم های آن دیده نمی شود. دلیل آن هم این است که برش ها یا از داخل دهان و یا در قسمت پایینی پلک زده می شوند. جای برش ها به این بستگی دارد که از کدام نوع پروتز استفاده شده باشد.

از آنجایی که این جراحی ، سرپایی می باشد متقاضی در بیمارستان بستری نخواهد شد. در ادامه مراحل انجام عمل پروتز گونه در تهران را به ترتیب شرح داده ایم :

قدم اول : بیهوشی

برای اینکه بیمار هیچگونه دردی را احساس نکند ، از داروهای خاصی استفاده می شود. انتخاب های زیادی برای این کار وجود دارند که شامل : بی حسی موضعی ، بیهوشی عمومی و تزریق آرامبخش می شوند. تصمیم اینکه از کدام مورد استفاده شود به عهده جراح شما می باشد.

قدم دوم : ایجاد برش

همانطور که ذکر شد ، جایی که برش در آن ایجاد می شود به تکنیک استفاده شده وابسته است. اگر از تزریق چربی برای حجم دادن به گونه ها بهره گرفته شود ، بنابراین یک برش در جایی که چربی از آن تخلیه شده و یک برش دیگر جایی نزدیک گونه ایجاد می گردد. اما در صورتی که از پروتز گونه جامد استفاده شود ، برش ها یا در داخل دهان و یا زیر پلک زده می شوند.

قدم سوم : بستن برش ها

برای این کار از بخیه و یا چسب جراحی استفاده می گردد.

هزینه پروتز گونه در سال ۱۴۰2

توصیه می شود برای اطلاع از هزینه عمل ایمپلنت گونه در تهران ، با مطب جراح خود تماس بگیرید. اما در این قسمت ما به صورت کلی عواملی که روی این مسئله تاثیر می گذارند را بیان کرده ایم :

  • دستمزد پزشک
  • هزینه تجهیزات بیمارستان
  • هزینه های بیهوشی
  • داروهای تجویز شده
  • آزمایشات انجام شده قبل از عمل

دستمزد جراح برای عمل پروتز گونه به تخصص ، میزان تجربه او و نوع پروسه بستگی خواهد داشت. در نظر داشته باشید چون این جراحی زیبایی محسوب می شود شرکت های بیمه هزینه آن را نمی دهند.

ماندگاری پروتز گونه

ایمپلنت های سیلیکونی معمولا به استخوان گونه پیوند می خورند ، به این معنی که تا آخر عمر همراه مراجعه کننده خواهند بود. خود این پروسیجر ممکن است تا یک ساعت نیز به طول بیانجامد ، اما بیرون آوردن یا تغییر شکل آن ها به چیزی حدود 10 تا 25 دقیقه زمان نیاز خواهد داشت.

پروتز گونه با ژل

کسانی که مشکلی با رفتن به زیر تیغ جراحی ندارند ، می توانند عمل ایمپلنت گونه را در شهر تهران به انجام رسانند و از نتیجه دائمی آن لذت ببرند. اما افرادی نیز هستند که دوست ندارند جراحی انجام دهند و به دنبال راهی جایگزین برای آن هستند. در چنین شرایطی می توان با تزریق ژل ؛ نشانه های پیری را جبران کرد. در مواردی نیز متقاضی از بیماری های جدی رنج می برد که باعث می شود انجام جراحی های غیر ضروری برای او ممنوع باشد. در چنین شرایطی نیز می توان به راحتی با تزریق کردن فیلر یا ژل به گونه ها حجم داد.

پروتز گونه با چربی

این رویکرد ، نسبت به فیلر مزایایی دارد. در صورتی که به افزایش حجم زیادی در گونه ها نیاز باشد ، تزریق کردن چربی گزینه بهتری است. در نظر داشته باشید چربی نسبت به ژل ماندگاری بیشتری دارد و احتمال پس زده شدن آن نیز وجود ندارد.

در طول این روند جراح مقادیر کمی از چربی را ، معمولا از شکم یا ران ها تخلیه می کند. این چربی تصفیه شده و سپس به گونه ها تزریق می شود. در عمل پروتز گونه با چربی ، قطره های کوچک چربی به ناحیه مورد نظر تزریق می گردد تا نتیجه ای عالی حاصل شود.

ریکاوری این جراحی چگونه است؟

دوره نقاهت این فرآیند معمولا به زمان زیادی نیاز ندارد. بیشتر بیماران ، در صورتی که عمل های دیگری انجام نداده باشند ، می توانند بعد از حدود یک هفته به فعالیت های همیشگی خود باز گردند. البته این دوره برای هر فرد متفاوت است و باید در مورد آن با جراح خود مشورت کنید. در طول هفته اول و دوم ممکن است پزشک به شما توصیه کند از انجام فعالیت های شدید و ورزش کردن دوری کنید.

معمولا بیماران ممکن است بعد از جراحی پروتز گونه در تهران با کمی تورم ، قرمزی و کبودی در اطراف برش ها رو به رو شوند. تمامی این موارد در سه روز اول به اوج رسیده و بعد از آن رو به بهبود می روند. در صورتی که بعد از گذشت یک تا دو هفته این عوارض برطرف نشدند ، با پزشک خود تماس بگیرید.

همچنین نیاز است تا بعد از این پروسه ، چند بار جهت ویزیت به مطب پزشک مراجعه کنید تا ایشان مطمئن شوند که زخم ها به خوبی بهبود یافته و ایمپلنت ها سر جای خود قرار دارند.

دکتر متین قاضی زاده

دکتر متین قاضی‌ زاده ، متخصص گوش ، حلق و بینی ، دارای فلوشیپ فوق‌ تخصصی جراحی پلاستیک بینی و آندوسکوپی سینوس و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی ، از پزشکان برجسته در حوزه‌ی گوش و حلق و بینی به شمار می‌ رود. دکتر قاضی‌ زاده در انجام جراحی‌ های زیبایی بینی ، اصلاح مشکلات تنفسی و همچنین جراحی آندوسکوپی سینوس تخصص دارند. ایشان با بهره‌ گیری از دانش روز پزشکی و تکنیک‌ های پیشرفته ، تلاش می‌ کنند بهترین نتایج ممکن را برای بیماران خود به ارمغان آورند.

نظرات و دیدگاه‌ها
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

چاپ صفحه
پرینت