عدم تقارن سوراخ های بینی بعد از جراحی

بعد از جراحی بینی ، ممکن است با عوارض مختلفی ، بسته به نوع بینی و جراحی انجام شده ، تجربه کنید. یکی از مواردی که در برخی از جراحی های بینی به چشم می خورد ، عدم تقارن سوراخ های بینی بعد از جراحی است. این اتفاق ممکن است در اثر انتخاب جراح نامناسب نیز پیش بیاید ، از این رو لازم است تا از بهترین جراح بینی برای این عمل کمک بگیرید. این موضوع به عوامل مختلفی بستگی دارد. در ادامه به بررسی علت ها و راه های درمان آن اشاره می کنیم.

عدم تقارن سوراخ های بینی بعد از جراحی

چرا بعد از جراحی با عدم قرینگی سوراخ های بینی مواجه می شویم؟

عده زیادی برای این که سوراخ های بینی نامتقارنی دارند ، برای جراحی بینی اقدام می کنند. اما عده ای نیز بعد از جراحی ، ممکن است با این عارضه روبرو شوند. اما باید دقت کرد که این موضوع کاملا طبیعی می باشد و ممکن است برای افراد زیادی اتفاق بیفتد. برخی از بارزترین دلایل این عارضه عبارت است از:

  • فشارهای وارد شده به استخوان بینی
  • تورم و التهاب در بینی
  • گچ و تامپون بینی

دلایلی که ذکر شد ، همگی در نامقارن جلوه دادن سوراخ های بینی بعد از جراحی موثر هستند. اما باید دقت داشت که بعد از بهبودی کامل بینی و انجام مراقبت های لازم در این راستا ، عدم تقارن سوراخ های بینی بعد از جراحی به طور کامل برطرف می شود. لازم به ذکر است که اگر این عدم قرینگی بعد از گذشت 8-6 ماه بهبود پیدا نکرد ، لازم است تا به جراح خود مراجعه کنید.

چگونه می توان بعد از عمل ، سوراخ های بینی قرینه داشت؟

برای اینکه بعد از جراحی بینی ، از عمل خود مطمئن باشید و نگران عدم قرینگی سوراخ های بینی خود نباشید ، لازم است بدانید که برخی عوامل در این قرینگی موثر هستند و نمی توان به قطعیت برای آن اقدام کرد.

عواملی مثل میزان استحکام غضروف های بینی ، نوع پوست بینی و مهارت جراح همگی در نتیجه نهایی موثر هستند. برخی از بینی ها ساختاری دارند که ممکن است بعد از عمل ، نتیجه مطلوب را دریافت نکنید. از این رو بهتر است از پزشکان ماهر و باتجربه در این راستا مشورت گرفته و مطابق نظر آنها ، تصمیم گیری کنید.

درمان عدم تقارن سوراخ های بینی

در صورتی که بعد از عمل با عدم قرینگی سوراخ های بینی مواجه شدید ، می توانید با پزشک خود مشورت کرده و راه های درمان آن را پیش بگیرید. در ادامه به روش های درمان این عارضه بعد از جراحی می پردازیم:

  • مشورت با پزشک و رعایت توصیه های او
  • صبر و گذشت زمان
  • خودداری از انجام فعالیت های سنگین
  • داشتن رژیم غذایی مناسب
  • خودداری از مصرف غذاها و خوراکی های منع شده
  • خودداری از استعمال دخانیات و مصرف الکل
  • انجام جراحی ترمیمی بینی

چقدر زمان می برد تا عدم تقارن سوراخ های بینی بعد از جراحی از بین برود؟

پیش تر ، عوامل موثر بر عدم قرینگی سوراخ های بینی بعد از عمل ، ذکر شد. باید دقت کرد که این عارضه ممکن است برطرف شود ، اما زمان آن برای همه یکسان نیست. گاهی علت این عارضه ، به دلیل تورم و التهاب است. از این رو بعد از بهبود تورم نیز از بین می رود.

نکته قابل توجه این است که باید حداقل 6 ماه سپری شود تا بتوان نتیجه نهایی را مشاهده کرد. در صورتی که بعد از این مدت زمان ذکر شده ، همچنان با نتایج نامطلوب روبرو بودید ، لازم است تا به پزشک مربوطه مراجعه کنید.

پزشک معمولا در این شرایط پیشنهاد می کند برای بهبود وضعیت ظاهری بینی خود ، عمل جراحی ترمیمی یا ثانویه انجام دهید . از این رو ، صبور بودن در این پروسه بسیار مهم است.

آیا می توان بینی با سوراخ های کاملا قرینه داشت؟

به طور کلی باید در نظر بگیرید که هیچ یک از اعضای بدن در طبیعت قرینه نیستند. فقط گاهی این قرینگی کمی بیشتر یا کمتر از دیگری مشاهده می شود. بنابراین بعد از جراحی بینی نیز نمی توان انتظار داشت که بینی کاملا قرینه شکل می گیرد ، زیرا باید ساختار اولیه بینی را نیز در نظر گرفت.

دقت کنید که با انتخاب جراح خوب بینی ، می توانید عدم تقارن سوراخ های بینی بعد از جراحی را به حداقل برسانید و نتیجه مطلوبی را دریافت کنید.

دکتر متین قاضی زاده

دکتر متین قاضی‌ زاده ، متخصص گوش ، حلق و بینی ، دارای فلوشیپ فوق‌ تخصصی جراحی پلاستیک بینی و آندوسکوپی سینوس و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی ، از پزشکان برجسته در حوزه‌ی گوش و حلق و بینی به شمار می‌ رود. دکتر قاضی‌ زاده در انجام جراحی‌ های زیبایی بینی ، اصلاح مشکلات تنفسی و همچنین جراحی آندوسکوپی سینوس تخصص دارند. ایشان با بهره‌ گیری از دانش روز پزشکی و تکنیک‌ های پیشرفته ، تلاش می‌ کنند بهترین نتایج ممکن را برای بیماران خود به ارمغان آورند.

نظرات و دیدگاه‌ها
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

چاپ صفحه
پرینت