اگر هنوز پس از جراحی بینی به نتیجه و ظاهر دلخواه خود نرسیده و نمی دانید راه حل آن چیست ، با ما در مقاله جراحی بینی ترمیمی دکتر متین قاضی زاده جراح بینی تهران همراه شوید . رینوپلاستی ثانویه یا ریویژن ، به جراحی ترمیمی یا اصلاحی بینی نیز گفته می شود که برای تغییر شکل و یا عملکرد بینی ، پس از عمل بینی اولیه انجام می شود. به این فرآیند ، جراحی تجدید نظر نیز گفته می شود. این فرآیند برای برطرف کردم ناهنجاری های زیبایی یا عملکردی که به درستی درمان نشده اند یا از عمل اولیه بدتر شده اند ، انجام می شود. برخی از بیماران ممکن است برای رسیدگی به ظاهر این عضو ، میزان تغیرات را “بیش از حد طبیعی ” در عمل دوم (رینوپلاستی ترمیمی) در نظر بگیرد ، که این موضوع می تواند نتیجه معکوس در نتیجه جراحی داشته باشد.
چالش های جراحی بینی ترمیمی
بافت اسکار ناشی از پروسه قبلی اغلب در انجام عمل ثانویه مشکل ایجاد می کند و می تواند نتیجه نهایی را محدود کند ، و حتی پس از جراحی زیبایی بینی ترمیمی دوباره عود کند. همچنین، ریویژن رینوپلاستی اغلب نیاز به استفاده از غضروف برای جایگزینی غضروف آسیب دیده و یا ناقص شده در جراحی قبلی دارد. تیغه بینی ممکن است انحراف داشته باشد ، که برای بهبود ظاهر این عضو و عملکرد آن نیاز به اصلاح دارد. انسداد بینی همچنین ممکن است به دلیل فروپاشی غضروف های نوک و در نتیجه از بین رفتن دریچه خارجی منجر شود. انحراف تیغه بینی همراه با کمبود در غضروف های جانبی فوقانی یک اتفاق رایج در این عمل است و نیاز به استفاده از گرافت های غضروفی به نام “گرافت های پخش کننده” برای باز کردن این ناحیه باریک دارد .
در جراحی بینی اصلاحی چه کارهایی انجام می شود؟
برای انجام جراحی بینی ترمیمی در تهران اغلب به غضروف برای حمایت ساختاری نوک و یا پل بینی نیاز دارد. غضروف سپتوم اغلب دچار کمبود است و جراحان پلاستیک اغلب باید غضروف را از سایر نقاط بدن، به ویژه گوش و گاهی اوقات دنده، انتخاب کنند. گاهی اوقات، جای زخم در بینی نیاز به استفاده از پیوندهای پوستی برای باز کردن مجدد راه هوایی بینی منحرف و باریک دارد.
چه زمانی جراحی بینی ثانویه ضروری است؟
رینوپلاستی ترمیمی زمانی ضروری می شود که برای رفع عدم تقارن بینی و یا رفع مشکلات تنفسی لازم باشد. یک عارضه درمانی پیش بینی نشده یا درمان نا مناسب ممکن است منجر به نیاز به این جراحی ترمیمی برای اطمینان از تعادل صورت شود. همانطور که گفته شد، جراحی بینی ثانویه معمولاً بسیار پیچیده تر از روش اولیه است، اما با مراجعه به یک جراح بینی ترمیمی خوب در شهر تهران ، جراحی بینی ترمیمی شما نیز می تواند بسیار موفق باشد.
در صورتی که موارد زیر را دارید ممکن است به دنبال جراحی بینی ثانویه باشید :
- انسداد راه هوایی بینی یا مشکل در تنفس از طریق بینی
- فروپاشی غضروف یا استخوان های بینی
- ظاهر مصنوعی یا بینی بیش از حد اصلاح شده
- فروپاشی دریچه داخلی و خارجی بینی
- بدتر شدن عدم تقارن یا عدم تعادل با سایر ویژگی های صورت
- کاهش بیش از حد یا کاهش ناکافی پل بینی در جراحی بینی ترمیمی
- تغییر مورد نظر محقق نشده باشد
- برآمدگی بیش از حد یا ناکافی نوک
- نوک بینی بیش از حد باریک شده باشد
- اسکار داخلی و یا خارجی بیش از حد
این موارد به نیازهای فردی بیمار بستگی دارد و تصمیم گیری در مورد نوع عمل ، به عهده جراح بینی ترمیمی می باشد.
انتظارات و سلامتی بیمار
همچنین بسیار مهم است که برای مدیریت انتظارات شما از نزدیک با جراح خود دیدار کنید و در جلسه مشاوره حضوری شرکت داشته باشید. جراحی بینی ثانویه در تهران می تواند ظاهر بینی و تنفس را بهبود بخشد، اما توجه به این نکته مهم است که انتظارات واقع بینانه و پذیرش منطقی از ظاهر بینی “جدید” شما قبل از شروع هر جراحی زیبایی ضروری است.
ویدئو جراحی بینی ترمیمی توسط دکتر متین قاضی زاده
جراحی ترمیمی بینی به روش باز و بسته
جراحی بینی ترمیمی ، بسته به نیاز شما می تواند از طریق روش های “بسته” یا “باز” انجام شود. اگر تغییرات ساختاری عمده ای وجود داشته باشد، ممکن است یک رویکرد باز را انتخاب کنیم. روش باز نیاز به یک برش در پل بین دو سوراخ بینی دارد تا دسترسی و دید بهتری به ساختار بینی داشته باشد. اصلاحات جزئی ممکن است به سادگی نیاز به رویکرد بسته با استفاده از برش های داخلی برای رسیدن به ساختارهای بینی داشته باشند. جراح بینی ترمیمی با استفاده تامپون بعد از عمل مانع از ایجاد چسبندگی داخل بینی می شود. در نهایت اسپلینت روی بینی قرار داده می شود.
چه مدت باید برای انجام جراحی بینی ترمیمی صبر کرد؟
بهبود در افراد مختلف متفاوت است، اما بیشتر جراحان از بیماران درخواست می کنند که یک سال الی 18 ماه قبل از انجام جراحی ترمیمی بینی صبر کنند. روند بهبودی طولانی و حیاتی است ، تا بینی شکل یا عملکرد نهایی را به خود بگیرد. طول مدت تورم در هر بیمار متفاوت است و می تواند باعث شود که بینی با زمانی که به طور کامل بهبود می یابد متفاوت به نظر برسد. عجله در انجام یک جراحی ثانویه خطرناک است و می تواند نتایج غیرطبیعی و نه چندان رضایت بخش ایجاد کند.
آیا رینوپلاستی اصلاحی بهبودی آسان تری دارد؟
دوران نقاهت برای جراحی بینی مجدد معمولا طولانی تر از جراحی بینی اولیه است. بیمار ممکن است تورم و کبودی بیشتری را تجربه کند . پس برای دستیابی به نتیجه مورد نظر باید کمی صبور باشید .
چند بار می توان جراحی ترمیمی بینی را انجام داد ؟
هیچ عدد مشخصی برای اینکه یک فرد می تواند چند عمل جراحی ترمیمی انجام دهد وجود ندارد.
با این حال ، بیمار برای بهره مندی از نتیجه موثر ، دفعات محدودی می تواند تحت عمل بینی ترمیمی قرار گیرد. هر عمل اضافی بینی ، عوارض بیشتری را به همراه دارد و در هر بار، تغییرات ایجاد شده در این عضو محدود تر می شوند. به همین دلیل مراجعه به جراح خوب بینی ترمیمی برای هر عمل تجدید نظر بسیار مهم است تا ریسک جراحی مجدد و نرسیدن به نتیجه دلخواه را به حداقل برساند.
سوهان کشی یا رسپینگ بینی چیست ؟
پس از انجام جراحی بینی ترمیمی ، ممکن است احساس کنید دچار قوز و یا نا همواری شده اید. رسپینگ یا سوهان کشی روشی کم تهاجمی پس از جراحی بینی است . این روش درمان سرپایی بوده و با استفاده از بی حسی موضعی ایرادات بینی را اصلاح می کنند. معمولا این روش برای اصلاح ایرادات خفیف توصیه می شود و نمی توان آن را روش جایگزینی برای جراحی ترمیمی در نظر گرفت.
فیبروز بینی چیست ؟
پس از جراحی بینی ترمیمی ، در حقیقت پوست فرد دچار اسیب می شود . پوست این قسمت مثل بقیه قسمت های بدن ، برای ترمیم قسمت اسیب دیده بافتی را تشکیل می دهد که به آن فیبروز می گویند. بافت فیبروز ، بافت حساسی برای ترمیم نقاط اسیب دیده در بدن است . در برخی از جراحی ها بخصوص بینی ها گوشتی ، در صورتی که بینی را بیش از حد معمول کوچک کنند ، بدن در مقابل برای ترمیم جای زخم ها بافت فیبروزی تولید می کند که در این شرایط بیش از حد معمول خواهد بود. لذا این امر باعث می شود بینی گوشتی مجددا پس از جراحی دچار گوشت اضافه شود و یا ظاهری بزرگتر از قبل جراحی پیدا کند .
سلام شما جراحی بینی ترمیمی برای بار سوم رو انجام میدید؟
سلام
بله
تو اینستا هم بعضی موارد ترمیم بار سوم رو گذاشتم